Logisticon

Logisticon
Logisticon
EK 2024
Brambodinho
Doe gerust mee! En vul je voorspellingen in. De inleg is 5 euro. Overhandigen graag aan Bram de Jager. De mensen die mee doen kunnen ook andere mensen van logisticon toevoegen aan de poule. De nummers 1 2 en 3 vallen aan einde van de poule in de prijzen. Nr 1- 50% nr 2- 35% en nr 3-15% van de totale inleg.

Vergeet trouwens niet om van te voren het kopje extra in te vullen. Die moet namelijk ingevuld zijn voor het EK gaat beginnen. Dat zijn de vragen over de ranking van de nummers 1 2 3 en 4 in de poule. En wie word de topscorer etc. De wedstrijden van de poules kunnen wel tot kort voor de wedstrijd ingevuld/veranderd worden.
Aantal deelnemers
266.812
Taal

Poll

Makkie voor Oranje tegen Bosnië-Herzegovina?

De Nations League gaat weer beginnen en Nederland heeft hier wel iets mee want gelijk bij de 1e editie en bij de afgelopen 3e editie haalde Nederland de eindronde! De loting lijkt nu zelfs gunstiger dan ooit maar misschien is dat juist wel 't verraderlijke ervan want juist als de loting lastig leek deed Oranje 't wel.. Op 't EK hebben ze echter wel bewezen ook 'gewoon' van de mindere landen op papier te kunnen winnen..

  • , ze winnen ruim (+2 goals verschil) 71%
  • , maar qua uitslag leek 't lastig (1 goal verschil) 25%
  • , ze verliezen zelfs 3%
  • , lijkt misschien zo, maar ze spelen gelijk 1%

Er is 147 keer gestemd.

Link partners