Schwalbe Koningen

Schwalbe Koningen
  • Noch ein Tor zei op ma 15 juli 9:28 Quote

    Viva España ,

    Zo het EK zit er weer op. En Spanje lijkt mij de verdiende winnaar. Alle wedstrijden gewonnen en dat ook nog eens met aanvallend voetbal.

    Harry Kane heeft zijn reeks og maar eens verlengd. Inmiddels alweer de 6e finale verloren. Nog nooit een prijs gewonnen in zijn carriere. Voor de finale had hij nog goede hoop.

    https://x.com/stevo_stonko/status/1812171316264337877?s=48&t=Fu3wT_Dx_P7pkFXWLnyJSg

    En Oranje ? Het spel was niet om naar huis te schrijven. Een halve finale plaats is echter een mooi resultaat. Met een selectie die met wat doorselecteren nog jaren meekan en alleen beter kan worden.

    Daarmee zit onze poule er ook op. Het was spannend tot aan de finale. Gedurende het toernooi hebben er voortdurende wisselingen in het klassement plaatsgevonden.

    Mo&Adam wilden wel heel graag de Rode lantaren winnen. Zij zijn al enige tijd geleden gestopt met voorspellen. Het is jullie gelukt, gefeliciteerd.

    De dames waren lang in de top van de ranglijst te vinden. Dat is uiteindelijk niet meer helemaal gelukt. Nicole is wel 4e geworden met 1 puntje verschil.

    De uiteindelijke top 3 bestaat alleen uit Blaszkowski's. Dat is wel verdacht. De VAR heeft echter geen onregelmatigheden kunnen ontdekken. Zij verdelen onderling het prijzengeld (50%, 30% en 20% na inleg).

    Leuk dat jij meedeed. Ik stuur vandaag een tikkie naar jou van 5 euro. Over 2 jaar op het WK nieuwe ronde, nieuwe kansen

  • Noch ein Tor zei op ma 08 juli 13:34 Quote

    Guten Tag Freunde,

    We zijn er nog bij en dat is prima. De Oranjebewaarder lijkt zeker te bestaan dit toernooi. Over geluk hebben we niets te klagen. Tegen het Turkse elftal was het flink billen knijpen aan het einde van de wedstrijd. Wel werd er door Oranje passie en strijd geleverd,

    En nu wacht Engeland. Die hebben ook nog niet bepaald de pannen van het dak gespeeld. Dat biedt kansen .

    In onze poule blijft het super spannend. De top 3 staat slechts enkele punten uit elkaar. Nicole voert de lijst aan. Wellicht toch meer verstand van voetbal dan gedacht. De andere dame Laura lijkt een vrije val ingezet te hebben.

    De prijzen lijken verdeeld te worden binnen de top 5. Of gaan Rene, Lucas, El Salvador of zelfs Laura ons nog verassen.

    De strijd om de rode lantaren is ook nog spannend. Wordt dat Laurens of Mo&Adam? We gaan het zien.

    Veel plezier met de halve finales
  • Noch ein Tor zei op wo 03 juli 14:16 Quote

    Guten Tag Freunde,

    Zo inmiddels zit de 8ste finale er ook al op. We zijn er nog steeds bij en dat is prima. Als je maar genoeg brinta eet word je vanzelf grinta blijkbaar.

    Zaterdag mogen we weer aan de bak in Berlijn. Daar wonen de meeste Turken buiten Turkije. Dat wordt kortom een uitwedstrijd. Het Oranje legioen zal in de minderheid zijn.

    Onze poule wordt aangevoerd door Daan. En dan moet de oneindige penaltyserie nog komen. Ook als je van toeten noch blazen verstand hebt van voetbal kan je het lang volhouden aan de top van ons klassement. Dat doe je goed Nicole. Noch ein Tor is geleidelijk aan van de laatste plaats naar plek 3 gekropen. Waar gaat dit eindigen?

    Alles staat nog dicht bij elkaar. Nog niks beslist...
    'Als je niet meedoet, kan je niet winnen'. Dat geldt niet alleen de topsport maar ook voor het voorspellen in een voetbalpoule. Tegenslag omdat de bal net wel of niet aan de goede kant van de paal loopt, hoort erbij.

    Vergeet daarom niet om tijdig jouw voorspellingen in te vullen voor de kwartfinale. Er zijn immers nog heel veel punten te verdelen
  • Noch ein Tor zei op do 27 juni 12:01 Quote

    Guten Tag Freunde,

    Zo de voorronde van het EK zit er alweer op. De laatste 16 landen zijn bekend. Met hangen en wurgen zit Oranje daartussen. Oranje speelt als een Brinta elftal. Brinta elftal? Meer weten? Lees mijn onderstaande blog.

    https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7211989764013461504/

    Ik geloof niet dat het bepaald een voordeel is dat Oranje speelt tegen het Grinta Roemenië. Uiteraard hoop ik dat ik ongelijk heb.

    Ook in onze poule is het nodige gebeurd. De dames voeren weer/nog steeds fier de ranglijst aan. Andere deelnemers likken vooralsnog hun wonden. De Wiederholing van '88 is nog ver weg. El Salvador heeft de rode lantaren afgegeven, maar bivakkeert nog steeds in de onderste regionen van de ranglijst.

    Het goede nieuws is dat er nog heel veel punten te verdelen zijn die de ranglijst nog op zijn kop kunnen zetten. Om te veel punten te scoren moet je wel weer op tijd jouw voorspellingen doorgeven vanaf de 8ste finales.
  • Noch ein Tor zei op zo 23 juni 9:20 Quote

    Guten Morgen Freunde,

    We naderen het einde van de 1e ronde van het EK. Het is tot nu toe een bijzonder EK. Er worden relatief veel goals gescoord van buiten de 16. Weet jij het antwoord op 3 andere interessante weetjes [lezen:

    1. Wie is de echte Schwalbenkoning op dit EK?
    2. Wie is topscoorder op dit EK tot nu toe?
    3. Wie scoorde tot nu toe de meeste afgekeurde goals?

    Antwoorden onderaan dit bericht.

    De stand in onze poule wordt voortdurende door elkaar gehusseld. 2 uitzonderingen. Laura houdt tot nu toe stand in de bovenste regionen en scoort er op los .

    Eervolle vermelding ook voor El Salvador 2. Deze klampt zich krampachtig vast aan de rode lantaren. Daaruit blijkt maar weer dat een kopie nooit het origineel benadert. Wellicht wordt het tijd om de oranje bril af te zetten.

    Op dit moment staat Pieter op de 1e plek. Laura staat op 2. Daan staat op 3. Nicole staat net buiten de top 3. De dames blijven het goed doen.

    Mo&Adam zijn na een voortvarende start flink teruggevallen. Rene kan beter noch ein mal naar zijn voorspellingen kijken.

    Oh ja, vergeet niet om de voorspellingen voor de komende wedstrijden tijdig in te vullen als je dat nog niet hebt gedaan.

    Antwoorden:

    1. Leão van Portugal kreeg in beide wedstrijden op het EK een gele kaart voor een Schwalbe.

    2. Dat zijn de makers van eigen doelpunten . Gisteren weer een prachtige van een Turkse verdediger 'Tikkie terug Jaap'. Inmiddels al 6 X.

    3 Belgische spits Lukaku maakte er maar liefst 3....
  • Noch ein Tor zei op wo 19 juni 9:22 Quote

    Guten Tag Freunde,

    Zo we zijn een aantal dagen onderweg op dit EK. Oranje heeft dankzij pinchhitter Weghorst de 1e wedstrijd gewonnen. Wat opvalt is dat er tot nu toe opvallend veel wordt gescoord.

    In onze poule wordt er ook op los gescoord. Er zijn veel wisselingen in het klassement. Behalve deelnemer 'Noch ein Tor'. Deze blijft tot nu toe stijf onderaan staan en scoort (nog niet). Misschien toch ff een bril opzetten.

    De top 3 wordt op dit moment gevormd door Forza Franz, Mo&Adam en degene die van toeten nog blazen weet. Die laatste is het levende bewijs dat je geen kenner hoeft te zijn om te scoren.

    Wat verder opvalt is dat de laatste 5 plekken worden ingenomen door personen die pretenderen veel verstand van voetbal te hebben. Dat valt tegen. Wellicht zijn zij echter toernooi voorspellers. We gaan het zien.

    In de aanloop naar de clash van Oranje met Frankrijk draait alles om de nosso van Mbappé. Doet ie het wel of doet ie het niet?
  • Noch ein Tor zei op vr 14 juni 12:17 Quote

    Hoi allemaal,

    Het EK begint vanavond om 21.00 met de openingswedstrijd. Ik heb er zin in. Hopelijk jij ook.

    Ik zie dat 4 personen nog niet alle extra voorspellingen hebben ingevuld. Dit zijn Lucas, Laurens, Pieter en team Mo&Adam.

    Zorg ervoor dat jij deze voor 21.00 uur vanavond hebt ingevuld. Anders verklein jij jouw kansen om de poule en de grote prijzenpot in de wacht te spelen.

    Groetjes, Frank
Aantal deelnemers
258.163
Taal

Poll

Ga je ook bij de Olympische Spelen toch weer voetbal kijken?

Soms heb je zo'n sportjaar dat alles elkaar maar blijft opvolgen want 't EK zit nog maar net erop en nu staat 't grootste sportevenement alweer op 't punt om te beginnen, de Olympische Spelen! Ook daar is uiteraard weer voetbal voor mannen en vrouwen maar helaas zonder Nederlandse inbreng.. Wat ga je kijken?

  • , kijk alles via de NOS als 't dan toevallig langskomt 42%
  • , sla zelfs de O.S. helemaal over, het is vakantie! 17%
  • , kijk specifiek en wil 't liefs naar de Nederlandse sporters kijken 15%
  • , kijk specifiek en juist naar 'echte' traditionele Olympische Sporten 10%
  • , stream ze of kijk live op Discovery (Max) 8%
  • , wel via Eurosport in samenvatting, wat ze dan uitzenden 8%

Er is 52 keer gestemd.

Link partners